Estetisk plastikkirurgi på Alberiusklinken

PLASTIKKIRURGI I HELSINGBORG

Vår klinik erbjuder ett brett panorama inom estetisk plastikkirurgi.

Vi startade Alberius-kliniken (vi hette tidigare Karl X Gustav kliniken) i Helsingborg för mer än 20 år sedan och sedan dess har utvecklingen i många avseenden gått snabbt.

Vår målsättning har hela tiden varit att ge personligt omhändertagande och undvika ”stordrift”. Vi satsar mycket på att erbjuda bred kunskap och utbildar oss och vår personal kontinuerligt. Vi ser kunskap och erfarenhet som en konkurrensfördel. Vår hemsida är en introduktion till alla de behandlingsalternativ inom estetisk plastikkirurgi vi kan erbjuda.

Telefontider

Vi blir ibland nästan nedringda. Både bokningar och frågor ska besvaras samtidigt som kliniken i övrigt kräver sin insats. Vi försöker alltid svara. Om inte vi svarar så lämna ett telefonmeddelande på 042-12 15 17 eller skicka ett mail till info@alberiuskliniken.se. Vi återkommer så fort vi hinner. Vi tar ansvar för våra patienter. Alla våra opererade patienter har ett akut-nummer där vi alltid finns tillgängliga.

 

Läs ännu mer om ansiktskirurgi

Vi håller på med att ytterligare förbättra vår information om och kring olika typer av ansiktskirurgi. Mer och djupare. För att du ska kunna känna dig trygg. Vid konsultationen får du sedan mer specifika råd om vad som kan var lämpligt just för dig. Se mer info här ansiktskirurgi.

 

Facebook och Instagram

Du vet väl att du får intressant läsning om vår klinik, aktuella diskussionsämnen inom plastikkirurgi och injektionsbehandlingar, heta nyheter och mycket mycket mer på våra sidor: Alberiuskliniken.

 

OBS! OBS!

Vi har kunnat nu kunnat justera våra priser på Botox-injektioner rejält. Kolla vår prislista.

 

Vi tar oss tid

När du kommer till en konsultation lyssnar vi på dig, undersöker och ger dig sedan rekommendationer om vad vi kan göra för dig och vi ger dig också mycket material att läsa.

Om du har fler frågor efter att du läst igenom allt vårt informationsmaterial så kommer du tillbaka för en ny konsultation (kostar inget den gången).

För oss är det viktigt att du känner att du fått all den information du önskar och att du känner dig trygg med ditt val.

Utbildning av specialister

Per Alberius har i många år varit mentor och lärare i plastikkirurgi på universitetsnivå för läkare inom olika medicinska specialiteter som plastikkirurgi, ortopedi, öron-näsa-halskirurgi och hudläkare. På Alberius-kliniken närvarar ofta plastikkirurger under utbildning och specialister för vidareutbildning inom den estetiska plastikkirurgin.

Rekonstruktiv kirurgi – den superviktiga basen!

Till skillnad från väldigt många privatpraktiserande plastikkirurger, har jag gått den långa vägen med mångårig utbildning och arbete med rekonstruktiv kirurgi på universitetsklinik. Jag är docent i plastikkirurgi (vilket innebär att jag har mångårig erfarenhet av forskning) och under min karriär som bl a överläkare vid SUS (Skånes UniversitetsSjukhus) i Lund och Malmö har jag arbetat mycket med och ansvarat för komplexa rekonstruktioner som efter cancerbehandlingar, omfattande skador, ansiktsförlamning och skallmissbildningar på små barn.

Min uppfattning, som jag delar med många internationellt erkända plastikkirurger, är att du som plastikkirurg måste ha en hög kompetens även inom den rekonstruktiva plastikkirurgin för att kunna göra ett bra jobb inom den estetiska plastikkirurgin. Tyvärr saknar många privata kliniker en sådan bred kompetens.

Debatten kring plastikkirurgi idag har blivit ganska ensidig och handlar för mycket om kvinnlig och manlig fåfänga. För mig handlar det om psykisk och fysisk hälsa och balans. Olyckor, sjukdomar, viktstörningar mm är händelser i en människas liv som kan orsaka såväl kroppslig som själsligt lidande. Den rekonstruktiv kirurgin kan vara en väg att må bättre. På Alberius-kliniken gör vi en hel del sådana operationer.

Med vår unika kompetens, vare sig det gäller ansiktslyft, bröstförstoring eller olika typer av rekonstruktiv kirurgi, försöker vi hjälpa dig att finna en bättre balans i ditt liv.

Per Alberius


Kontakta oss

Alberius-kliniken
Karl X Gustavs gata 61 B
254 40 HELSINGBORG
Telefon: 042 - 12 15 17
info@alberiuskliniken.se

Följ oss