Kontaktuppgifter

Vår verksamhet omfattar estetisk plastikkirurgi

Kliniken ligger i ”Sundets Pärla”, Helsingborg, och är inrymd i en äldre patriciervilla från 1919. Villan byggdes ursprungligen som ett annex till en huvudbyggnad, Villa Elisabeth. Byggnaderna omgavs en stor och rikt utsmyckad trädgård. Villa Elisabeth revs 1957.

I det gamla annexet ryms nu på bottenvåningen Alberius-kliniken (vi bytte namn för några år sedan; vi hette tidigare Karl X Gustavkliniken).

Alberius-kliniken

Karl X Gustavs gata 61 B
254 40 HELSINGBORG

042-12 15 17

info@alberiuskliniken.se

Telefontider:

Mån i mån av tid
Tis   8 – 16
Ons  8 – 16
Tor   8 – 14
Fre  8 – 16; se nedan

Framför allt måndagar och fredagar kan det vara så mycket aktivitet att vi inte hinner svara direkt. Lämna gärna då ett meddelande eller skriv ett mail (adress ovan) så ringer vi upp.

Bussförbindelser mot kliniken från Knutpunkten:

 

Buss nr 3 (Mariastaden-Hjämshult) – åk till hållplats ”Halalid”; gå över gatan (Pålsjögatan) och nedför Halalid till andra tvärgatan (Karl X Gustav gata) och ta höger; kliniken ligger till vänster i slutet av kvarteret.

Buss nr 8 (Hittarp-Domsten) – åk till hållplats ”Friabad” (strax efter ICA-affären); fortsätt i bussens färdriktning fram till en brant backe (Halalid); gå uppför den och ta andra tvärgatan (Karl X Gustavs gata) till vänster; kliniken ligger till vänster i slutet av kvarteret.

Buss nr 10 (Ringlinjen via Drottninghög) – åk till hållplats ”Helmfeltsgatan V”; gå norrut längs Karl X Gustavs gata och passera tvärgatan Halalid; kliniken ligger till vänster i slutet av kvarteret.


Kontakta oss

Alberius-kliniken
Karl X Gustavs gata 61 B
254 40 HELSINGBORG
Telefon: 042 - 12 15 17
info@alberiuskliniken.se

Följ oss