Bröstlyft

Få tillbaka dina ungdomliga bröst

Precis som på kroppen i övrigt sätter åldern sina spår på brösten. En kraftig viktnedgång kan t.ex. ge en hängande byst. Att föda och amma barn är en underbar del av livet, men spåren är ibland mindre underbara.

Ett bröstlyft tar bort hud som inte behövs och ger dig bröstens ungdomliga spänst tillbaka – utan implantat när du har tillräckligt med bröstvävnad kvar.

Mer information om Bröstlyft

Ett bröstlyft (mastopexi) innebär att bröstets volym  i sig är tillräcklig. Vi avlägsnar hudöverskottet men bröstvävnaden sparas helt.

Operationen stramar upp och formar om ett hängande slappt bröst och ger ett mer ungdomligt utseende med större fyllighet.

Olika tekniker.
Ärrlinjerna ser oftast likadana ut för olika bröstminskningsmetoder. Den teknik som väljs och som avgör placering och längd på ärren beror på hur omfattande bysthäng du har. Efter ingreppet ser vi till att läkningen sker så smidigt som möjligt.

Vi använder alltid moderna narkosmetoder. Obehag efter operationen som svår smärta och illamående är därför inte vanligt och du återhämtar dig snabbt.

Bröstlyft före/efter.
Bröstlyft före/efter.
Bröstlyft före/efter.
Bröstlyft före/efter.

Kontakta gärna vår koordinator Camilla för mer information (042-12 15 17)


Kontakta oss

Alberius-kliniken
Karl X Gustavs gata 61 B
254 40 HELSINGBORG
Telefon: 042 - 12 15 17
info@alberiuskliniken.se

Följ oss