Bröstlyft, bröstminskning

Bröstlyft eller bröstminskning?

Få balans och ett fräscht utseende

Har du stora bröst som ger problem med ryggont, nacksmärtor och bh-band som skär in i huden? Och dessutom hygieniska problem. Då är en bröstreduktionsplastik något för dig.

Om du, å andra sidan, efter en kraftig viktnedgång eller efter amning fått en hängande och slapp byst är kanske ett bröstlyft vad du behöver. Ett bröstlyft tar bort hud som inte behövs (men sparar själva bröstvävnaden) och ger dig bröstens ungdomliga spänst tillbaka. Operationen är för dig som har tillräckligt med bröstvävnad kvar och inte behöver eller vill ha implantat.

Oavsett anledning kan vi hjälpa dig.

Inför varje bröstingrepp gör vi en individuell bedömning där vi bestämmer vilken teknik som ska användas. Vårt beslut baseras dels på ifall bröstvävnad behöver avlägsnas, men också naturligtvis på hur dina bröst ser ut från början och dina egna önskemål.

Operationerna stramar upp och formar om ditt bröst och ger det ett mer ungdomligt utseende med större fyllighet och spänst.

Vi ser alltid till att vårtgården får en proportionell storlek jämfört med bröstet som helhet.

Vi använder moderna narkosmetoder så du återhämtar dig snabbt.

Alltid noga med eftervård. Ärren (du får ett tunt ärr runt vårtgården som fortsätter rakt ner mot bröstfåran, och ett ärr som följer själva bröstfåran) brukar bli närmast osynliga och ser likadana ut efter de flesta bröstminskningsteknikerna. Alberius-kliniken är alltid noga med eftervården för att du ska bli nöjd och få ett bestående gott kosmetiskt resultat.

Bröstreduktionsplastik

Bröstreduktion före/efter.
Bröstreduktion före/efter.

 

Bröstlyft

Bröstlyft före/efter.
Bröstlyft före/efter.
Bröstlyft före/efter.
Bröstlyft före/efter.

Kontakta gärna vår koordinator Camilla för mer information (042-12 15 17)


Kontakta oss

Alberius-kliniken
Karl X Gustavs gata 61 B
254 40 HELSINGBORG
Telefon: 042 - 12 15 17
info@alberiuskliniken.se

Följ oss