Bröstförminskning

Bli av med problemen med din tunga byst

Stora bröst är en dröm för många, men de kan också vara mycket besvärande med ryggont, nacksmärtor och bh-band som skär in i huden.

Det finns också en kosmetisk aspekt. En del kvinnor upplever sin stora byst som missprydande. Oavsett anledning kan vi hjälpa dig.

Inför varje bröstminskningsingrepp gör vi en individuell bedömning där vi bestämmer vilken teknik som ska användas.

Vårt beslut baseras dels på hur mycket bröstvävnad som ska avlägsnas, men även naturligtvis på hur dina bröst ser ut från början och dina egna önskemål.

Vid en mer omfattande bröstförminskning använder vi oftast en speciell teknik, superolateral rotationslambåteknik, som docent Alberius själv varit med och utvecklat och presenterat internationellt. Metoden hjälper oss att se till att du får tillräckligt med fyllighet på bröstets insida och upptill och en smal och vacker profil från sidan.

När vi planerar en operation ser vi alltid till att vårtgården får en proportionell storlek jämfört med bröstet som helhet.

Vi använder moderna narkosmetoder. Obehag efter operationen som svår smärta och illamående är därför inte vanligt och du återhämtar dig snabbt.

Alltid noga med eftervård. Ärren (du får ett tunt ärr runt vårtgården och därifrån rakt ner mot bröstfåran, och dessutom följer ett ärr själva bröstfåran) ser likadana ut med de flesta bröstminskningsteknikerna. Alberius-kliniken är alltid noga med eftervården för att du ska bli nöjd och få ett bestående gott kosmetiskt resultat. Detta informerar vi ingående om både före och efter din operation.

Före/efter.

Kontakta gärna vår koordinator Camilla för mer information (042-12 15 17)


Kontakta oss

Alberius-kliniken
Karl X Gustavs gata 61 B
254 40 HELSINGBORG
Telefon: 042 - 12 15 17
info@alberiuskliniken.se

Följ oss