Kindlyft

När inte bara undre ögonlocken hänger och man får tråkiga påsar under ögonen utan dessutom kinderna börjar hänga och bli tomma räcker det inte att bara fixa undre ögonlocket.

Man måste både åtgärda undre ögonlocket och lyfta kindens fettkudde för ett harmoniskt resultat.

Här ser du Jennys egna bilder hur hon såg ut före och resultatet efter ett kindlyft.

För dig som vill ha mer fakta:

Samtidigt som vi korrigerar undre ögonlocket så lossar vi kinden helt och hållet innan vi kan lyfta den. För att resultatet sedan ska stå sig måste man fästa upp vävnaderna ordentligt. Detta görs antingen mot benet nedanför ögat eller mot tinningmuskelns hinna. Vilket man väljer hänger ihop med hur det ser ut och vilka övriga korrektioner som önskas. Allra bäst blir det när man kombinerar ett lyft av kinden med ett ögonbrynslyft.

Operationen ger i regel en fantastisk förbättring både av undre ögonlocket och kinden. Och fåran mellan näsan och munvinkeln, den så kallade nasolabialfåran, blir mindre markerad. Eftersom det finns gott om lymfkärl i kinden får man räkna med något mer lokal svullnad men detta minskar vi med manuellt lymfdränage (som ingår i operationskostnaden). Ärren blir obetydliga.

Vid ett kindlyft använder vi, som alltid, moderna narkosmetoder och du återhämtar dig snabbt.

 

Jag har gjort ett hals- och kind lyft och är mycket nöjd. Det är bland det bästa jag gjort i livet. Och jag trivs mycket bättre med mig själv nu. Har blivit så väl bemött, och personalen och miljön är jätteskön. Toppen!

 

Kontakta gärna vår koordinator Camilla för mer information (042-12 15 17)