Ansiktskirurgi – bli ett vackrare jag

Att korrigera åldersförändringar i ansiktet föryngrar inte bara ditt utseende, utan kan också förbättra din självkänsla och ge dig en positivare utstrålning. Det kan vi hjälpa dig med.

Vi är duktiga på många områden inom plastikkirurgi, såsom bröst och mage där vi har mycket bra resultat och nöjda patienter. Men vårt specialområde är ansiktskirurgi och åt det ägnar vi särskilt stort intresse. Med ansiktskirurgi menar vi pannlyft (ögonbrynslyft), övre och undre ögonlocksplastik, kindlyft, ansikts- och halslyft.

Här är några punkter. Mer detaljinformation hittar du under respektive operation.

Mål med kirurgin

Vi erbjuder dig kirurgi för just ditt ansikte med säker teknik, snabb återhämtning och varaktigt resultat. Ta med dig ett foto från ”förr” och visa hur du sett ut så att vi kan sträva mot det.

Hur utförs den

Vi utför så gott som all vår ansiktskirurgi i modern narkos så att kirurgen kan arbeta i lugn och ro och få den tid som behövs för att åstadkomma ett varaktigt och gott resultat samtidigt som du har det bra. Vi utför ingreppet med skonsam kirurgi för att minska svullnad, blåmärken och göra efterförloppet så smärtfritt som möjligt.

Många kirurger gör det lätt för sig och begränsar sin kirurgi till huden eller vävnaderna strax under; detta ger ett resultat som inte blir lika naturligt och hållbart. All vår kirurgi utförs med ett anatomiskt tänk. För oss är det viktigt att behandla och återställa de vävnadsskikt vars position ändrats med åren. Vår strategi tar tid och är komplex och ger harmoni och stabilitet. Det är få kirurger i vårt land som gör så avancerad kirurgi.

Här följer några bilder som kan ge lite vägledning på vad vi erbjuder.

Ansiktslyft före och efter.
Pannlyft före och efter.
Ögonlocks övre och undre, före och efter.

 

Men andra gör ju samma operationer med andra priser…

Våra operationer tar ofta längre tid därför att vi åtgärdar så mycket (vi utför många olika delar vid varje operation) som ger en naturlig och ungdomlig fräschör som vi och våra patienter önskar. Vi gör inte enkla korta operationer med ett resultat som bara ger en modest förbättring och ofta  kort hållbarhet.


Kontakta oss

Alberius-kliniken
Karl X Gustavs gata 61 B
254 40 HELSINGBORG
Telefon: 042 - 12 15 17
info@alberiuskliniken.se

Följ oss