Hudterapi

Nu kan vi ge en bättre helhetslösning för dig och din kropp när Charlotte Stenberg börjar hos oss på heltid.

Charlotte är sedan ungefär 15 år Auktoriserad Hud- och Spaterapeut. Hennes medlemskap i SHR, Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation, garanterar en gedigen utbildning och att behandlingarna utförs på ett professionellt sätt och efter etiska riktlinjer. Charlotte är ytterst mån om kvalitet och service och brinner för att ta hand om sina kunder och få dem att må bra.

Hos Charlotte kan du få hjälp med att vårda din hud samtidigt som du får en skön och avkopplande stund. Efter en noggrann hudanalys erbjuds du en skräddarsydd behandling för just din hud och rådgivning gällande bra hemmaprodukter för att din hud skall vara vacker länge.

För dig som är patient hos vår plastikkirurg Per kan du boka tid hos Charlotte för att få specialutformade behandlingar efter just ditt behov, både före och efter operationen. Detta optimerar det kirurgiska resultatet.

Förutom ansiktsbehandlingar erbjuder Charlotte färgning av fransar och bryn, makeup och vaxning.

Charlotte arbetar också med kroppens insida och då med ett unikt näringstillskott som går direkt ut till cellerna. Näringstillskottet är naturliga produkter (alltså inte syntetiskt framställda) och består av en morgon- och en kvällsdrink som innehåller alla vitaminer och mineraler din kropp behöver. Eftersom näringsinnehållet i vår mat dramatiskt minskat under de senaste åren behöver vi tillföra kroppen extra näring. Ger du din kropp bra näring syns det även på utsidan. Du får mer energi, en fungerande mage och en god sömn. Även hår, hud och naglar mår bättre. Mer information om detta finns i pärmen i vårt väntrum.

Bakgrund:

  • Klar med Utbildning 2002
  • Anställning på Ann-Sofie’s hud- & kroppsvård på Råå
  • Ägare av salongen ”Hvita hud & kropp” tillsammans med en kollega
  • Salong i egen regi ”charlotte.s – din hud” på HelhetsAkademin i Helsingborg

Hälsa och skönhet går hand i hand och gymmet, yogan och promenader i skogen bidrar till Charlottes eget välmående både i kropp och själ liksom de två vuxna barnen och hennes måleri.

 

 

Du kan boka tid hos Charlotte via kliniken på 042-12 15 17, direkt till Charlotte 0738-39 89 88 eller charlotte@alberiuskliniken.se